Sağlam KOBİ Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 08 Ağustos 2020 tarih ve 6751 sayılı Ek'te sunulan yazıda, TOBB, Google Türkiye ve İdema işbirliğinde COVID-19 döneminde afet ile mücadele ve iyileşme süreçlerinde KOBİ'lere destek sağlama vizyonu ile KOBİ'lerin afetlere hazırlık, dayanıklılık ve iş sürekliliği kapasitelerini geliştirmek amacıyla "Sağlam KOBİ Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programı" projesinin hayata geçirildiği bildirilmektedir. Bu çerçevede KOBİ'lerin dijitalleşmelerini sağlama ve afetlere hazırlama konularında yazı ekinde yer alan program kapsamında webinarlar gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, webinarlara katılım ücretsiz olduğu ve katılım için http://dijital.saglamkobi.org  internet adresinden kayıt olunmasının gerektiği ifade edilmektedir.

907_2162_sa_lam_kobi_dijitalle_me_ve_afet_dayan_kl_l_program_hk.pdf