Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen, 07 Temmuz 2020 tarih ve 5860 sayılı Ek'te sunulan yazıda, TOBB ve Trendyol işbirliğinde, "Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı" başlatıldığı bildirilmektedir. Programın amacının, Oda ve Borsalarımıza üye kuruluşların Trendyol'da avantajlı koşullarda kendi bünyelerindeki veya üretimini yaptıkları mallarının satışa başlamasının sağlanması olduğu belirtilmektedir.

Program kapsamında Üyelerimizin, ürettiği veya satışını düşündükleri malları Trendyol üzerinden komisyonsuz satabileceği ifade edilmekte olup, Trendyol'da bir ay boyunca, 30 bin TL'ye kadar sıfır komisyonla satış yapmanın mümkün olduğu ve destekten sadece Trendyol'a ilk defa satıcı olma başvurusu yapacak KOBİ'lerimiz faydalanabileceği bildirilmektedir.

Bahse konu "Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı" ile İlgilenen Üyelerimiz için destek kapsamı ve başvuru koşulları Ek'te sunulmaktadır.

Saygılarımla,
Cengiz ÖZKAN