Kamerun'da Düzenlenecek Etkinlikler Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen 11.03.2024 tarih ve 2569 sayılı yazıda,

Kamerun Yatırım Teşvik Ajansı (Agence de Promotion des Investissements - API) tarafından 17-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Douala şehrinde düzenlenecek olan 4. Kamerun Yatırım Forumu ve Yatırım Pazarı hakkında bilgi verilmekte olup,

“Kamerun'da İthal İkame Dürtüsünü Yoğunlaştırmak İçin Tarım ve Balıkçılık Değer Zincirlerinde Üretken Yatırımları Çekmek: Pirinç, Mısır, Balık, Süt ve Palm Yağı Alt Sektörlerine Odaklan'' teması altında gerçekleştirileceği ve söz konusu etkinliğe ve kayıt sürecine ilişkin detaylı bilgilere www.cif2023.cm internet adresinin yanı sıra tamungangemmanuel@yahoo.fr e-posta adresinden ya da (+237) 670 305 222 telefon numarasından ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Yazı'ya Odamızın web sayfasından https://www.denizticaretodasi.org.tr/ “Genel/Teknik ve Mevzuat” duyuruları bölümlerinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU