Kullanılmış Veya Yenileştirilmiş Eşya İthalatına İlişkin Tebliğ Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 10.10.2024 tarih ve 11088 sayılı yazısında, Ticaret Bakanlığı'nın 07.10.2024 tarihli ve 101492867 sayılı yazısı ile kullanılmış veya yenileştirilmiş eşya ithalatına ilişkin usul/esasları belirleyen ve 31.12.2023 tarihli 32416 sayılı (3. Mükerrer) Resmî Gazete'de yayımlanan 2024/9 sayılı Kullanılmış veya Yenileştirilmiş Eşya İthalatına İlişkin Tebliğ'in güncellenmesine dair görüş talep edildiği belirtilmektedir.

Bu itibarla, mevcut hali ekte sunulan Tebliğ'e yönelik görüş ve önerilerinizin cevabi yazımıza esas teşkil etmek üzere en geç 15 Ekim 2024 mesai bitimine kadar Odamıza (giti@denizticaretodasi.org.tr) gönderilmesi hususunda bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU