İMEAK DENİZ TİCARET ODASI ANTALYA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI YENİDEN AHMET ÇETİN

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nin 2022-2026 dönemi seçim süreci, 11 Kasım 2022 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ile tamamlanmıştır.

Şubemiz Meclis Salonu'nda yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet ÇETİN yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu’nda Başer TOPLUIŞIK, Varol ÇAKIR, Özgür SERT ve Kemal PİRO yer almıştır.

Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından toplanan Meclis'te yapılan seçim sonucunda Meclis Başkanlığı’na Berna Küner VANMANNEKES seçilmiş, Meclis Başkan Yardımcısı ise Kerim SARI olmuştur.