Şubemiz organ seçimleri hakkında duyuru

T.C.

YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI

Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan

İLAN

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Organ seçimlerinin Göksu Mahallesi, Gazi Bulvarı, No:481 Kepez/Antalya adresinde bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Konferans Salonunda 06 Kasım 2022 Pazar günü 10:00-17:00 saatleri arasında yapılmasına, Meclis Üyeliği asil ve yedek üyeliği seçimleri yapılacaktır.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Organ Seçimlerine esas seçme ve seçilme hakkına sahip olan seçmen listeleri, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 08:00 dan, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 17:00 a kadar, İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi hizmet binası ilan panosunda 3 tam iş günü askıya çıkartılacaktır.
Listelerde gerekli incelemelerin yapılıp, varsa itirazların askı süresi içerisinde Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na yapılması gerekmektedir.

İlgililere İLAN olunur.