Tamer Kıran, Antalya'da Ziyaretler Gerçekleştirdi

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 15 Aralık Cuma günü Antalya’da ziyaretler gerçekleştirdi.

Tamer Kıran ilk önce, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar'ı ziyaret etti. Ziyarete, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Taylan Kalkavan, Orhan Gülcek, Burak Akartaş, İsmail Görgün, Barış Türkmen, Ahmet Can Bozkurt, İMEAK DTO Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Antalya Şubemiz Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Ardından Başkan Tamer Kıran ve beraberindeki İMEAK DTO heyeti, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Geçtiğimiz Temmuz ayında görevine başlayan Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Tolga Coşkun’a, hayırlı olsun dilekleri iletildi.Heyet daha sonra, Antalya Bölge Liman Başkanı Alper Keçeli’yi ziyaret ederek, bölgedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Son olarak QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert ve Setur Antalya Marina Müdürü Ziya Baykal’ı ziyaret edildi. Setur Antalya Marina gezilerek, incelemelerde bulunuldu.

Tüm Sliderlar