Tamer Kıran, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran başkanlığındaki İMEAK DTO Heyeti, 17 Aralık Pazar günü, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Taylan Kalkavan, Burak Akartaş, Orhan Gülcek, İsmail Görgün, Ahmet Can Bozkurt, Barış Türkmen, Meclis Üyesi Hüseyin Mengi, Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin katıldı.

Ziyaretin ardından Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Başkan Tamer Kıran, Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yacht Life Boat Show’un açılışına iştirak etti. Fuarın açılışına, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve Odamız Heyeti katıldı. Fuarı gezerek incelemelerde bulunan protokol, İMEAK DTO Antalya Şubemizin standını da ziyaret etti.

Tamer Kıran, programı kapsamında ayrıca Antalya Şubemizi de ziyaret ederek, üyelerimizle bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Tüm Sliderlar