Tamer Kıran ve Odamızın TOBB Delegelerinden Oluşan Heyet, TOBB 80. Genel Kurulu'na Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Genel Kurulu, 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara’da TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen Genel Kurula, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Başkan Yardımcımız Tamer Kıran ve Odamızın TOBB Genel Kurul Delegelerinden oluşan heyet iştirak etti.

Genel Kurul Başkanlığını Gürsel Baran’ın yaptığı Genel Kurul’da, Türk Armatörler Birliği Başkanı ve Odamız Meclis Üyesi Cihan Ergenç de Konsey Başkanlık Divanı’nda yer aldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Konsey Başkanları ile TOBB Delegeleri’nin katıldığı Genel Kurulda, Hesapları İnceleme, Mevzuat, Ekonomik Raporu İnceleme, Dilekleri İnceleme, Avrupa Birliği Uyum, Dış İlişkiler, Vergi, Ekonomi Politikası, Basın ve Yayın Komisyonlarının sunuşları gerçekleştirildi.

Odamız Heyetinde ikinci gün de, TOBB Genel Kurul Delegelerimiz Bilgehan Bayramoğlu, Cihan Ergenç, Cihat Yavuz Güler, Mehmet Cem Akan, Fuat Ersoy Eroğlu, Hayri Yaşar Naiboğlu, Mehmet Alev Tunç, Metin Şener, Murat Er, Murat Gün, Nihat Nahit Sarayönü, Recep Düzgit, Şükrü Fazıl Uzun, Uğur Sina Şen ve Baki Çıngı yer aldı.