TOBB 80. Genel Kurulu Yapıldı, Tamer Kıran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elinden Hizmet Şeref Belgesi Aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Genel Kurulu, 15-6 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara’da TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde yapılıyor.

Genel Kurula, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Başkan Yardımcımız Tamer Kıran ve Odamızın TOBB Genel Kurul Delegelerinden oluşan heyet katıldı.

Genel Kurul kapsamında Birlik Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

Törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı.

Tamer Kıran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden TOBB Delegeliğinde 10. yılını doldurması sebebiyle Hizmet Şeref Belgesi aldı.

Bu tören öncesinde Odamız heyeti TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Genel Kurul Başkanı Gürsel Baran öncülüğünde TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ve Delegelerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

Odamız Heyetinde, TOBB Genel Kurul Delegelerimiz Bilgehan Bayramoğlu, Cihan Ergenç, Cihat Yavuz Güler, Mehmet Cem Akan, Fuat Ersoy Eroğlu, Hayri Yaşar Naiboğlu, Mehmet Alev Tunç, Metin Şener, Murat Gün, Nihat Nahit Sarayönü, Recep Düzgit, Uğur Sina Şen, Baki Çıngı yer aldı.