Şubemiz Meclis Üyeliği seçimleri hakkında duyuru

KARAR TARİHİ : 31/10/2022
KARAR NO : 2022/193

-KARAR-

06 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Meclis Üyeleri Seçimlerinde aday olduğunu beyan edip.
oy pusulasında mavi renk kullanmak istediğini belirten 24/10/2022 tarihli dilekçesi ile Başkanlığımıza başvuran Ahmet ÇETİN ile, oy pusulasında turuncu renk kullanmak istediğini belirten 24/10/2022 tarihli dilekçesi ile Başkanlığımıza başvuran Levent ASLAN'ın dilekçeleri incelendi.

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:
5174 Sayılı Kanunun 81. Maddesi gereğince, sandıkların yer ve sayısını. tarihini ve oy kullanma süresini, oy pusulasının şeklini ve seçimle ilgili yer hususları İlçe Seçim Kurulu Başkanı tarafından belirlendiğinden, seçimde aday olduklarını Başkanlığımıza bildiren ve adaylık başvurusu yapmayan ama seçim günü aday olabilecek kişilerin oy pusulası, A4 kağıt boyutlarında olmak üzere. mavi renkli oy pusulasıyla Ahmet ÇETİN, turuncu renkli oy pusulasıyla Levent ASLAN, seçim günü aday olacak kişilere de beyaz ve kırmızı renklerde oy pusulası kullanılması ve oy pusulalarının adaylar tarafından bastırılarak, seçim günü sandık kurullarına yeteri kadar teslim edilmesi.
298 Sayılı Yasanın 20. Maddesi ile 5174 Sayılı Yasanın 8 l. Maddesi gereği 7 sandık oluşturulmasına.
6 Kasım 2022 Pazar günü saat 10:00 ila 17:00 arasında, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Konferans Salonunda Meclis Üyesi Seçimlerinin yapılmasına,
Kararın ve Kesinleşen Listelerin 3 tam iş günü İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesinde ilan edilmesine. yerel basın yayın organları ile ilgililere duyurulmasına karar verilmesi gerekmiştir.

SONUÇ: Yukarıda açıklandığı üzere;
Kesinleşen Listeler, Seçim tarihi. süresi, seçimin yapılacağı yer ile, kullanılacak oy pusulaları ve diğer hususlar ilgili odanın ilan yerlerinde ilan edilmesine, yerel basın yayın organları ile ilgililere duyurulmasına kesin olarak karar verilmiştir.

ŞUBEMİZ ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA 31 EKİM'DE YAYINLANAN DUYURU

ŞUBEMİZ ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA 17 EKİM'DE YAYINLANAN DUYURU